EIT - Elektroinstalacijska Tehnika d.o.o.

EIT

Već 30 godina najpouzdaniji partner za vrhunska rješenja u elektroindustriji

  • PROIZVODNJA SKLOPNIH ORMARA NISKOG NAPONA
  • USLUGE PROJEKTIRANJA
  • ZASTUPANJE I DISTRIBUCIJA
Saznajte više Kontaktirajte nas

Stručnost i
iskustvo

Naš tim stručnjaka posjeduje bogato iskustvo i stručnost u svim segmentima elektroindustrije. To nam omogućava da svojim klijentima pružimo visokokvalitetne savjete, usluge i proizvode, čime se ističemo kao pouzdan partner na tržištu.

Širok spektar
usluga

Naša ponuda uključuje zastupanje i distribuciju opreme, projektiranje, proizvodnju ormara za distribuciju električne energije te rješenja u niskom i srednjem naponu. Upravo smo zato u mogućnosti riješiti sve Vaše probleme na jednom mjestu, eliminirajući potrebu za višestrukim dobavljačima.

Inovativna
rješenja

Usmjereni smo na inovacije i težimo pružanju naprednih i efikasnih rješenja u elektroindustriji. Kroz kontinuirano istraživanje i razvoj, možemo ponuditi tehnologije i pristupe koji pomažu našim klijentima da budu konkurentniji na tržištu.

Pouzdanost i
kvaliteta

Ističemo se pouzdanošću i kvalitetom svojih proizvoda i usluga. Naši klijenti mogu biti sigurni u naše proizvode i usluge zbog visokih standarda koje održavamo u svakom koraku procesa, od nabave do isporuke.

eit proizvodnja

Proizvodnja

U našoj proizvodnoj hali, EIT se ponosi izradom vrhunskih niskonaponskih električnih ormara, specijaliziranih za razne industrije, uključujući energetiku, automatizaciju, infrastrukturu, industrijske pogone i data centre. Naši ormari izrađeni su od visokokvalitetnog aluminija, čelika ili nehrđajućeg čelika, što osigurava dugotrajnost i pouzdanost u svim uvjetima. Svaki proizvod prolazi ekstenzivna ispitivanja kvalitete kako bi zadovoljio najviše standarde sigurnosti i učinkovitosti. Bilo da vam je potreban prilagođeni dizajn ili serijska proizvodnja, EIT je vaš pouzdan partner za sve potrebe u području niskonaponskih električnih ormara.

Zastupanje i distribucija

Cilj nam je osigurati našim klijentima pristup visokokvalitetnoj opremi, tehnologiji i podršci koja im je potrebna za uspješno obavljanje poslovanja u elektroindustriji.

Naša posvećenost kvaliteti i efikasnosti osigurava pouzdanost u isporuci i podršci nakon prodaje.

Zajedno s našim partnerima i klijentima, gradimo održive poslovne odnose i doprinosimo napretku elektroindustrije.

Pogledajte više

Izdvojeni projekti

Partneri

Suradnja je ključna za postizanje uspjeha. S ponosom ističemo naše vrijedne partnere čije povjerenje, stručnost i podrška čine temelj naše poslovne strategije. Kroz blisku suradnju stvaramo održive odnose koji donose inovacije, rast i konkurentsku prednost.

EIT

Elektroinstalacijska Tehnika d.o.o.

eit@eit.hr 

+385 1 3498 100

Ilica 431 10090 Zagreb

Hrvatska

Svakodnevno smo otvoreni za sva vaša pitanja.

Kontaktirajte nas