O nama

Poduzeće je osnovano krajem 1994. g. od kada je ekskluzivni zastupnik, uvoznik i distributer njemačkog proizvođača “GUSTAV HENSEL” GmbH & Co.KG, te time nastupa na tržištu Hrvatske i BiH kao produžena ruka proizvođača.

Do danas poduzeće surađuje s 15 europskih proizvođača elektrotehničkih proizvoda i kroz zastupanje i distribuciju na području tržišta jugoistočne Europe, te kroz djelatnost projektiranja, proizvodnje i izvedbe elektrotehničkih i elektroinstalacijskih sistema i postrojenja.

Poduzeće posluje u vlastitim proizvodnim i prodajnim prostorima ukupne korisne površine cca. 1000 kvadratnih metara.

Od 28.02.2009. posjedujemo certifikat ISO 9001:2008 kojim se potvrđuje da tvrtka primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u prodaji i proizvodnji proizvoda elektroinstalacijske tehnike i projektiranju elektroinstalacija.

 

  CroCert IQNet 9001 450x249

Cilj nam je:

– ZADOVOLJITI POTREBE INSTALATERA I KORISNIKA u rješavanju problematike viših zahtjeva u posebnom segmentu zaštićenih elektroinstalacijskih i sklopnih sistema i postrojenja i gromobranskih instalacija

– PROJEKTIRANJE I IZVOĐENJE SUSTAVA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI kroz uštedu električne energije korištenjem sunčeve energije i kompenzacijom faktora snage (kompenzacija jalove energije) te grijanjem objekata elektro grijaćim kabelima.

ZASTUPAMO I DISTRIBUIRAMO

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas s povjerenjem!