NAŠA PONUDA

O NAMA

STRATEGIJA I CILJEVI PODUZEĆA

Poduzeće je osnovano krajem 1994. g. od kada je ekskluzivni zastupnik, uvoznik i distributer njemačkog proizvođača “GUSTAV HENSEL” GmbH & Co.KG, te time nastupa na tržištu Hrvatske i BiH kao produžena ruka proizvođača.

Do danas poduzeće surađuje s 15 europskih proizvođača elektrotehničkih proizvoda i kroz zastupanje i distribuciju na području tržišta jugoistočne Europe, te kroz djelatnost projektiranja, proizvodnje i izvedbe elektrotehničkih i elektroinstalacijskih sistema i postrojenja.

Poduzeće posluje u vlastitim proizvodnim i prodajnim prostorima ukupne korisne površine cca. 1000 kvadratnih metara.

Od 28.02.2009. posjedujemo certifikat ISO 9001:2008 kojim se potvrđuje da tvrtka primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u prodaji i proizvodnji proizvoda elektroinstalacijske tehnike i projektiranju elektroinstalacija.

Rješenja u industriji

Sistem integratorska rješenja

U suradnji s vodećim svjetskim proizvođačima opreme za automatizaciju (PLC i HMI oprema slijedećih tvrtki: Siemens, Allan Bradley, Mitsubishi, Schneider isl.) te zajedno s vrlo dobrim timom iskusnih inženjera zajedno s dugogodišnjim partnerima, EIT tvrtka je u mogućnosti ponuditi gotova rješenja u automatizaciji “ključ u ruke” kao sistem integrator.

Osim sustava automatizacije EIT nudi isporuku reguliranih elektromotrnih pogona u skladu sa zahtjevima ili tehničkim specifikacijama kupaca.

U tom kontekstu naročito želimo istaknuti suradnju s finskim proizvođačem frekventnih pretvarača tvrtkom VACON (Danfoss grupa) s kojim možemo ponuditi specijalna sistem integratorska rješenja u brodograđevnoj industriji, metalnoj ili bilo kojoj drugoj teškoj industriji koja zahtjeva složena tehnička rješenja I izvođenje.

Kao sistem integrator, posebno u području kompletnih projekata po principu “Ključ u ruke”, EIT je u mogućnosti ponuditi slijedeće usluge:

Bazni i detaljni inženjering/projektiranje zajedno s izvedbenim inženjeringom/projektiranjem u svim područjima industrije, brodogradnji, energetici, zgradarstvu, itd.
EPLAN ElectricP8 i/ili AutoCAD inženjering, projektiranje ili priprema nacrta (prema IEC i/ili HR normama)
Montaža distributivnih ormara (ormari s frkeventinm pretvaračima, NN ormari, MCC ormari, ormari automatizacije, kontrolni ormari, lokalni pultevi i upravljačka mjesta
Interno testiranje, parametriranje i završno primopredajno testiranje (FAT) u vlastitim proizvodnim prostorima
Tehnička podrška i savjetovanje
Servisno održavanje
Nabava i isporuka NN sklopne opreme te opreme za automatizaciju i elektromotornih pogona
Montaža, testiranje i puštanje u rad opreme

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas s povjerenjem!